Hozzávalók:
Piskóta:
2 tojás, 2 kanál cukor, 1 kanál liszt, 1 kanál kakaópor
A tojásokat a cukorral keményre verjük és hozzászitáljuk a kakaót és lisztet. Sütőpapírral bélelt tortakarikába töltjük és 160 fokon megsütjük.
Krém:
1 kakaós hideg pudingpor, 3 doboz tejszín, 2 kanál rum, 250 g gesztenyemassza, 1 vaníliás cukor.
A hozzávalókat kézimixerrel felverjük. A piskótát tortakarikába rakjuk és megtöltjük a krémmel. Tortánkat hűtőbe tesszük pár órára, ha megkötött késsel körbevágjuk és kivesszük a karikából A kész tortát csokival leöntjük és a maradék krémmel, meggyszemekkel díszítjük.
Aki szereti a gesztenyés és csokis desszerteket az biztosan kedvelni fogja ezt a tortát . Ajánlom próbáljátok ki, nem fogtok benne csalódni. Nálunk pillanatok alatt elfogyott és mindenki nagyon dícsérte. Jó sütögetést kívánok és jó étvágyat hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése